Om oss

Ålands Fountainhouse - Pelaren är ett klubbhus för personer som är eller har varit drabbade av psykisk ohälsa

"En plats där Du alltid är välkommen"
"Ett meningsfullt arbete"
"En meningsfull gemenskap"
"En plats att alltid återvända till"
 

Om vår verksamhet:

Problemen för oss medlemmar kan vara av många skiftande slag: allt från att ligga hemma och inte orka komma upp ur sängen på morgonen, till att vara nästan frisk och vilja gå vidare med studier och arbete. Allt från att vara för mycket ensam och ha dålig självkänsla, till att ha på tok för mycket omkring sig och bli stressad av det. Det är viktigt att det finns ett ställe som kan bemöta oss alla på rätt sätt och där det finns möjlighet till olika sysslor på olika nivåer.
 
Klubbhuset är ett steg ut från sjukhuset: du behöver inte nödvändigtvis sjukhusvård, men du är heller inte tillräckligt frisk ännu för att orka arbeta i det sedvanliga hårda arbetsklimatet som råder i samhället. På klubbhuset får vi en gemenskap med människor som förstår och stöttar oss till att gå vidare, man får kanske tillbaka den där "familjen" som man har saknat.
Man får också testa sina färdigheter i lugn miljö, vad fungerar och vad fungerar inte ute i samhället, hur mycket kan jag åta mig osv. 

Jag är säker på att vi ger många människor nytt hopp, en mening att stiga upp på morgonen och en möjlighet att utvecklas.

Öppettider

Måndag - Torsdag 08:00 - 15:30
Fredag 08:00 - 14:15
Lördag/Söndag Öppet enligt överenskommelse

Du kan kontakta oss här

Besökare

  • Unika besökare: 6336
Copyright © 2015, Klubbhuset Pelaren